Kezeléseink

Üdvözlünk oldalunkon

Laurinyecz Márk és Laurinyecz-Gibás Dorina masszőrök vagyunk, a StresszmenTEST Masszás Stúdió tulajdonosai. Többféle masszázstípussal foglalkozunk, de emellett nagy hangsúlyt fektetünk az alakformáló és szépészeti kezelésekre is, mint pl. a cellulit masszázsra. Mindig a vendég igényei szerint építjük fel a kezelés erősségét. Stúdiónkban kellemes  melegben várjuk kedves vendégeinket. Forduljon hozzánk bizalommal. 

Svédmasszázs: 

A kezelés célja az általános frissítés, vagyis, hogy javuljon az izmokban a keringés és ezáltal jobb legyen az izmok terhelhetősége. Segíti az izmokban lévő salakanyagok kiürülését. Fokozódik a vérkeringés Élénkül az izomanyagcsere. Meggyorsul a salakanyagok kiürülése. Az izomzat teljesítőképessége nő. Az izmokban létrejött fáradság, feszültség, fokozott tónus is megszűnik. Ennél a technikánál még nem célzottan kezelünk problémákat, - tehát nem az a célja a masszázsnak, hogy a megfeszült izomcsomókat ellazítsuk. - A svédmasszázs technika hozzájárul a mozgásszervrendszer épségének megőrzéséhez. Javítja a keringést, frissíti az izmokat, lazán tartja a szöveteket.

Integrált manuálterápia: 

Komplex módszer, amelynek technikai alapja az állapofelmérés, a mozgás blokkok lokalizálása és megfelelő csoportba sorolása (izom eredetű, ínletapadás eredetű, vagy ízületi blokk) valamint a felismert elváltozásra adó lokális és komplex kezelés speciális fogásokkal.

A kezelés célja:

 • A funkcionális ízületi blokk (röviden FIB) megszüntetése. 
 • A FIB következtében kialakuló fájdalom mérséklése, megszüntetése 
 • Izomtónus helyreállítása, izomspazmusok megszüntetése 
 • Letapadt, beszűkült inak felszabadítása 
 • Normál ízületi mozgás helyreállítása 
 • Mozgásbeszűkülések megszüntetése


Maderoterápiás cellulit masszázs :

Mi az a Maderoterápia?

Ez egy modern masszázstechnika, amely anatómiailag formázott faeszközöket használ a cellulit lebontására, a nyirokrendszer támogatására és a test formálására. Az ismétlődő masszázsmozdulatok kiürítik a zsírt, a méreganyagokat és a felesleges folyadékot, miközben az izmok és a bőr átjárhatóbbá válik.

Mi várható a rendszeres maderoterápiától?

 • feszes és sima bőr egyenletes tónussal,
 • karcsúbb test jól meghatározott ívekkel,
 • a bőr szerkezetének javulása,
 • a cellulit, a bőr alatti zsír és a striák enyhülése,
 • a nyirok állapotának, az ellenálló képességnek és az anyagcsere javulása,
 • izomlazítás,
 • izom- és szövetfájdalom csökkentése,
 • hangulatjavítás, stresszcsökkentés.

Minden problémás területen alkalmazható (pl.: comb, fenék, has, csípő, felkar ..).


Aromaterápiás masszázs:

  Az aromaterápia nem más, mint az illóolajok terápiás célú külső, belső és aromatikus alkalmazása. Olyan kezelés, amely az illóolaj molekulák segítségével fejti ki jótékony hatását, ami jóval túlmutat különböző kellemes illatú olajok szagolgatásánál. Egy holisztikus gyógymód, mely a növényekből természetes úton kinyert olajokat juttatja különböző módon az emberi szervezetbe, ezáltal test-lélek-szellem szinten ható támogatást nyújt. Segít az egészség megőrzésében és a már kialakult betegségek leküzdésében, gátolja a stresszt és a szorongást, erősíti az immunrendszert, a szervezet öngyógyító képességét. Bőrünk a legnagyobb szervünk. A bőrön keresztül bevitt illóolajok apró molekulái a keringés révén eljuthatnak a nyirok és véráramba, így attól függően, hogy milyen olajat használunk, ezeken keresztül regenerálnak, méregtelenítenek, ellazítanak, vagy akár stimulálnak. A masszázs után 4-5 óráig ne zuhanyozzunk le.


Japán arcmasszázs:

A JAPÁN ARCMASSZÁZS technika nem csak az arcbőrre hat, hanem a bőr alatt lévő izmokra, így emeli a bőr tónusát. Mindegy milyen arckrémet használsz, a hatás megduplázódik: A krém hatóanyagai mélyebbre jutnak és hosszabban fejtik ki hatásukat Az ARCIZMAID VÁLNAK TÓNUSOSSÁ, ettől lesz feszesebb az arcod, nyakad, dekoltázsod bőre. Csökken a ráncok mélysége.A masszázs az egészségmegőrző technikák csoportjába tartozik, de orvosterápiás módszernek nem minősül. Semmilyen beavatkozással nem jár, közérzet és általános állapotjavító hatású.

© 2023 StresszmenTEST Masszázs Stúdió ||  2800 Tatabánya, Mártírok u. 81/a ( SZÜV épülete )
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!